zaterdag 30 juli 2011

Forever Living Products International

Forever biedt je de mogelijkheid deze verandering positief te realiseren.
Wereldwijd heeft Forever miljoenen mensen geholpen hun droom te realiseren 
en waardoor deze mensen kunnen leven in betere lichamelijke en financiële gezondheid.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Ellen,

    Ik ben nu een aantal maanden ook bezig met het drinken van de Aloë Vera drank!Heb nu meer energie, wat ik te weinig had! En eetpatroon is ook verbeterd! Ook ben ik pas begonnen met sporten, en heb ik dus veel last van spierpijn! Heb de Heat Lotion gebruikt en volgende dag geen last meer van pijn! Kortom; Ben er zeer tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo mensen,

    Ik wil jullie ook laten weten, dat niet alleen ik na gebruik van aloë positieve verandering merk. Maar ik merk het ook bij me moeder. Ze had last van artrose, veel pijn met trappen op en af lopen en met het schakelen een auto! Sinds ze de drank Forever Freedom drinkt, wat speciaal voor de botten is en ook goed voor de rest van het lichaam net als die andere dranken.. heeft ze nergens meer last van! Trappen op en af en GEEN pijn!! Dat is toch geweldig!! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. DHR . J.H.van Daal10 september 2011 om 15:05

    goeden dag mvr ellemar ik heb bij u zeep besteld en tandpasta en heatlotion wil eve zeggen dat ik migrane heb en dat komt uit mijn nek en schouders ik heb het gebruikt en doet het supper goed trekt lekekr in en zo en voelt fijn aan het brand goed en pijn trekt er ook uit je voelt het treken aan je spieren en zo maar heel veel sucses met uw producten ik bestel nog meer bij u

    vriendelijke groeten
    DHR.John van daal

    BeantwoordenVerwijderen